top of page
Coaching homepage
Over coaching

Coaching freedom of the mind 

PERSONAL DEVELOPMENT 

Word jij soms ook geplaagd door dit soort gedachten? Of heb je het gevoel dat iets ongrijpbaars je tegenhoudt om je leven te leiden zoals jij dat wilt? Daar kunnen we iets aan doen! Ieder mens heeft een onuitputtelijk potentieel op zijn eigen manier succesvol te zijn. Stoorzenders zoals opvoeding, pijnlijke ervaringen uit het verleden of onzekerheid over de toekomst kunnen er toe leiden, dat we de focus verliezen op wat we nu eigenlijk echt willen en kunnen.

 

Coaching helpt je om die focus weer terug te krijgen en je doelen te bereiken, hoe groot of klein ze ook zijn. Aan vervelende situaties of gebeurtenissen die je zijn overkomen, kun je vaak weinig veranderen. Wat je wel kunt veranderen, is de manier waarop je ermee omgaat en daarmee verander je je toekomst. Met de juiste begeleiding word jij je weer bewust van wat er voor jou toe doet. Je prioriteiten worden helder, je doelen zichtbaar en je ontdekt de kracht die je nodig hebt om de obstakels te overwinnen. Je krijgt inzicht in je eigen gedragspatronen en leert valkuilen te vermijden. Zo lukt het om je volle potentieel te benutten, in ieder aspect van je leven.

 

 

'Ik wou dat ik meer rust in mijn hoofd had'

'Ik ben gek op het lezen van inspirerende zelfhulpboeken, maar ik kom geen steek verder'

'Iedereen om me heen lijkt precies te weten wat ze willen, waarom heb ik dat niet?'

 

 

 

Coaching_op_het_strand_twiins_texel
IMG_6199.JPG

COACHING OP  MAAT

De coaching bij TWIINS is gebaseerd op Neuro-Linguistisch Programmeren (NLP), een methodiek die zijn wortels in de psychotherapie heeft liggen en inmiddels gebruikt wordt door onder andere trainers, artsen en leraren. Met concrete technieken helpt NLP je bewust te worden van automatische denk- en gedragspatronen, zodat je deze kunt ombuigen tot patronen die voor jou beter resultaat opleveren. NLP-coaching is een effectief middel om je doelen te bereiken, of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, onafhankelijkheid, geluk, acceptatie, zelfvertrouwen of gezondheid.

 

Ieder mens is uniek, en daarom is coaching voor iedereen anders. Ik pas de coaching technieken aan op jouw persoonlijkheid en ga samen met jou aan de slag om jouw kracht aan te boren en te bevrijden. Omdat persoonlijke ontwikkeling nooit ‘af’ is, maar je hele leven doorgaat, is het uiteindelijke doel van de coaching om jou de handvatten aan te reiken waarmee je ook in de toekomst jezelf op ontspannen wijze kunt blijven ontwikkelen. 

JOUW GELUK MAAKT DE WERELD MOOIER

Werken aan je eigen ontwikkeling is niet egoïstisch. Integendeel. Wanneer het jou lukt om een gelukkig leven voor jezelf te creëren waarin jij je vrij en krachtig voelt, ontstaat er ruimte om dit geluk door te geven aan de mensen om je heen. Want wanneer jij lekker in je vel zit, ben je ook een leukere partner, vriendin of moeder voor de mensen om je heen. De manier waarop jij in het leven staat, inspireert anderen bewust of onbewust om ook het beste in zichzelf naar boven te halen. Dus door jezelf te helpen, maak je de wereld een beetje mooier. 

 

jeanine de hoo-schikker eigenaar twiins

Investeer in jezelf!

 

Benieuwd of ik de juiste coach voor jou ben? Maak dan nu een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek! 

Gratis coaching gesprek
bottom of page