zo 23 feb. | Hotel Texel

Manifesteer je Droomdoelen

Manifesteer jouw persoonlijke dromen, verlangens en doelen voor 2020! Je gaat ontdekken wat de onderliggende drijfveren van je dromen, verlangens en doelen zijn. Je krijgt inzicht in dat wat je tegenhoudt om je dromen of doelen waar te maken en maakt de weg vrij voor manifestatie.
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

23 feb. 2020 10:00 – 17:00
Hotel Texel, Postweg 134, 1791 JS De Cocksdorp, Nederland

Over het evenement

ONE DAY RETREAT

Deze dag staat volledig in het teken van het manifesteren van jouw persoonlijke dromen, verlangens of doelen voor 2020. Je gaat ontdekken wat de onderliggende drijveren van je dromen, verlangens en doelen zijn. Je krijgt inzicht in dat wat je tegenhoud om je dromen of doelen waar te maken en maakt de weg vrij voor manifestatie. 

Hoe kan het dat de een moeiteloos zijn of haar dromen waarmaakt en een ander het nooit lijkt te lukken? En wat als je makkelijk je gestelde doelen behaald maar niet de voldoening voelt die je had gehoopt? Tijdens deze dag nemen we je mee in de wereld van manifesteren. Samen met een kleine groep ga je intensief aan de slag met jouw persoonlijke droom, doel of verlangen. 

VOOR WIE

Voor iedereen die het nieuwe jaar graag een bewuste start wil maken om langgekoesterde dromen, verlangens en doelen te manifesteren en waar te maken.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Ticket 1 persoon
  €125
  €125
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement

 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle

Designed by Yetzo © 2016