top of page

zo 21 mei

|

De Cocksdorp

The Inner body challenge

Wil jij ook werken aan het creëren van jouw ideale lichaam, zonder een speciaal dieet te volgen? Doe dan mee met de inner body challenge. Deze 3-daagse training richt zich op het creëren van een gezonde relatie met je lichaam en een mindset die jouw lichaam ondersteunt door middel…..

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
The Inner body challenge
The Inner body challenge

Tijd en locatie

21 mei 2023, 09:00 – 16 jul 2023, 13:00

De Cocksdorp, Postweg 134, 1795 JS De Cocksdorp, Nederland

Over het evenement

The Inner body challenge 

Wil jij ook werken aan het creëren van jouw ideale lichaam, zonder een speciaal dieet te volgen?

Doe dan mee met de inner body challenge. Deze 3-daagse training richt zich op het creëren van een gezonde relatie met je lichaam en een mindset die jouw lichaam ondersteunt door middel van een dieper niveau. Met behulp van verschillende technieken en methoden vanuit onder andere NLP, familieopstellingen en hypnose gaan we aan de slag met jouw innerlijke perceptie zodat je keuzes kunt maken die bijdragen aan jouw volmaakte gezondheid.

Je goed voelen in je eigen lichaam is niet altijd even gemakkelijk. Vaak zitten onbewuste overtuigingen en gedachten in de weg, waardoor het lastig is om een gezond en fit lichaam te krijgen en behouden en nog belangrijker je mooi, aantrekkelijk een gelukkig te voelen.

Met deze training gaan we onder andere aan de slag met het bewust maken en transformeren van de negatieve gedachten die je zelf hebt over je lichaam en welke beperkende ideeën met betrekking tot je lichaam je wellicht hebt overgenomen van vorige generaties, zodat deze niet langer in de weg zitten om je gelukkig te voelen in je eigen lichaam en het te gaan behandelen als een heilig voertuig!

Deze training is geschikt voor iedereen die graag aan de slag wil met het creëren van een ideale relatie met haar lichaam. Welk verlangen je ook hebt met betrekking tot je lichaam we gaan ermee aan de slag. Zodat je niet alleen klaar bent voor komende zomer maar voor de rest van je leven. En het mooie is: je hoeft geen speciaal dieet te volgen!

Nieuwsgierig? Doe dan mee! Er zijn nog maar een paar plekjes vrij.

  • Wat: 3 daagse Inner body challenge
  • Wanneer: zondag 21 mei, zondag 25 juni, zondag 16 juli
  • Hoe laat: van 9.00 tot 13.00
  • Waar: Boutique Hotel Texel
  • Investering: 50,- per trainingsdag inclusief koffie/thee en water

Deel dit evenement

bottom of page