top of page
Retreats home
1 op 1 retreat

Recharge your soul
in a day

PERSONAL DEVELOPMENT 
 ONE DAY RETREAT
 

Neem een pauze en investeer in jezelf. Deze retreat is ontworpen om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en je te richten op wat echt belangrijk is: jijzelf Tijdens de een-op-een daagse retreat word je professioneel en persoonlijk begeleid, geinspireerd en uitgedaagd door een gecertificeerd coach met jarenlange ervaring op het gebied van coaching en therapie.

Geen retreat in een groep maar echt prive zodat je in een veilige omgeving niet alleen tot rust komt maar ook grote stappen kunt zetten rondom jouw thema, wens of verlangen. Met behulp van een unieke combinatie van diverse technieken en methoden schijnen we licht op de donkere delen. 

 

De retreat vindt plaats op het prachtige Texel, waar de natuurlijke omgeving bijdraagt aan de ontspannen en rustige sfeer die wij creëren. Er is voldoende ruimte om te ontspanningen in het adembenemende natuurgebied de Slufter en je in de (wol)watten te leggen met massages en treatments van het team van House of spa woolness.

 

Het is de perfecte gelegenheid om tot rust te komen en tegelijkertijd te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. Boek nu en ervaar een dag die je leven zal veranderen. 

yoga-retraite-texel
strand-rust-retraite-texel
wellness-texel-retraite
persoonlijke-ontwikkeling-retraite
meditatie-texel-retreat-rust
ontspanning-retraite-texel
happy-food-retreat-texel
wellness-rust-texel
detox-retraite-texel-eiland
Yoga-texel-twiins-retraite
zeep-wellness-retraite-texel
yoga-strand-retreat-texel-twiins
moment-van-rust-texel-retreats

"Discover your inner power and find balance, to reconnect with yourself"

IMG_6200.JPG

HOLISTIC APPROACH

Een-op-een retreats bieden een unieke kans om aan persoonlijke ontwikkeling te werken en inzicht te krijgen in jouw eigen gedrag en patronen.Tijdens de retreat kun je jezelf uitdagen om uit je comfortzone te stappen en nieuwe inspiratie en inzichten te verkrijgen. Onze professionele begeleiding ondersteunt je bij het doorbreken van onbewuste patronen en blokkades die jouw persoonlijke groei in de weg staan. Je kunt een diepgaand effect verwachten op de manier waarop je in het leven staat en de keuzes die je maakt.

 

Net als bij Coaching is er bij onze retreat sprake van een rustige en respectvolle holistische benadering, waarbij er ruimte is voor emoties en inzichten. Je krijgt de kans om inzicht te krijgen in jezelf en je relaties met anderen, zodat je een betere relatie met jezelf en anderen kunt opbouwen. Onze retreat is een mogelijkheid om zelfinzicht te verkrijgen en je persoonlijke groei te stimuleren. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de onderdelen van onze retreat kunnen helpen bij het verminderen van angst en stress.

Onze holistische benadering is gebaseerd op diverse effectieve methoden, waaronder NLP, familieopstellingen en tijdslijntherapie. Door de combinatie van deze methoden kunnen we jouw persoonlijke groei op verschillende niveaus ondersteunen. We bieden een veilige en respectvolle omgeving waarin jij jezelf kunt zijn en je volledig kunt focussen op jouw persoonlijke ontwikkeling.

INNER JOURNEY

Het werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling tijdens onze retreats gaat verder dan het simpelweg herkennen van patronen en blokkades. Het gaat om het durven aangaan van een innerlijke reis, waarbij je jezelf beter leert kennen en begrijpen. Het kan soms confronterend zijn om naar jezelf te kijken en bepaalde emoties en gevoelens te doorvoelen. Maar juist door deze confrontatie aan te gaan, kun je groeien en jezelf bevrijden van beperkende patronen. Op deze manier kun je weer in contact komen met jouw innerlijke kracht en krijg je meer grip op jouw leven en de keuzes die je maakt.

Onze retreats zijn geschikt voor iedereen die bereid is om zichzelf open te stellen voor nieuwe inzichten en ervaringen. Of je nu worstelt met bepaalde aspecten van jouw leven, of simpelweg verlangt naar meer innerlijke rust en balans, onze retreats bieden de mogelijkheid om aan jouw persoonlijke groei te werken en de beste versie van jezelf te worden. Wij geloven dat iedereen in staat is om positieve veranderingen te realiseren en wij staan klaar om jou hierbij te begeleiden.

1 op 1 retreat twiins
Programma prive retreat
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
bottom of page