top of page
Yoga homepage
Familieopstel

Discover the hidden bonds of your family

PERSONAL DEVELOPMENT 
FAMILIEOPSTELLINGEN

 

Familieopstellingen is een methode waarbij je inzicht krijgt in jezelf en je relaties met anderen. Het biedt een manier om onbewuste patronen en blokkades in jouw familiedynamiek te herkennen en te doorbreken. Tijdens een familieopstelling ga je aan de hand van representanten, poppetjes of vloerankers de relaties tussen familieleden en de onderlinge dynamiek zichtbaar maken. Op deze manier krijg je meer inzicht in de oorzaken van problemen en spanningen in je leven.

Door middel van familieopstellingen kun je ook meer begrip krijgen voor de keuzes die je hebt gemaakt en de gevolgen hiervan. Je kunt een beter inzicht krijgen in de relatie tussen jou en je ouders, broers en zussen, en andere familieleden. Bijvoorbeeld wat jouw unieke plek is en of jij op de juiste plek staat. Dit alles kan leiden tot een betere relatie met jezelf en met anderen.

Familieopstellingen een krachtige tool om zelfinzicht te verkrijgen en je persoonlijke groei te stimuleren. Het kan een diepgaand effect hebben op de manier waarop je in het leven staat en de keuzes die je maakt. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat familieopstellingen kan helpen bij het verwerken van traumatische ervaringen en het verminderen van angst en stress.  

 

Bij een (individuele) familieopstelling van TWIINS wordt altijd gewerkt vanuit een rustige en respectvolle benadering, waarbij er ruimte is voor emoties en inzichten. Het is een ideale manier om te werken aan persoonlijke ontwikkeling, zelfbewustzijn en het creëren van meer harmonie in je relaties. Het is een waardevolle aanvulling op andere vormen van persoonlijke groei en therapie.

 

Discover hidden family truths with constellations

Bevrijd jezelf van familiepatronen

Onze familiegeschiedenis is vaak een onderdeel van ons leven waar we niet bewust bij stil staan. We leven ons dagelijks leven en denken weinig na over de invloed die onze voorouders op ons hebben gehad. Toch zijn er vaak onverwerkte gebeurtenissen en emoties die van generatie op generatie worden doorgegeven. Net als bij ons lichaam, geven deze signalen af die we vaak negeren. We blijven doorgaan met ons leven, zonder ons te realiseren dat ons familieverleden ons iets probeert te vertellen. Pas als we ons leven op bepaalde gebieden niet meer op orde krijgen of als we worstelen met onverklaarbare emoties en spanningen, beseffen we dat er misschien iets diepers aan de hand is. Tijdens familieopstellingen leer je om naar deze signalen te luisteren en je bewust te worden van de verborgen familiedynamieken die jouw leven beïnvloeden. Op deze manier kun je oude pijn en blokkades loslaten en jezelf bevrijden van beperkende patronen.
Buiten genieten
IMG_6193.JPG

EEN EMOTIONELE SPIEGEL VAN RELATIES.

Familieopstellingen bied een unieke kans om aan persoonlijke ontwikkeling te werken en inzicht te krijgen in je eigen gedrag en patronen. Hoe jij je opstelt in een familiedynamiek, laat namelijk zien hoe je omgaat met relaties en verbindingen in het algemeen. Ben je bijvoorbeeld geneigd om altijd de verantwoordelijkheid op je te nemen of vermijd je juist conflicten? Deze patronen zijn vaak onbewust en kunnen leiden tot beperkingen in je persoonlijke en professionele leven. Tijdens familieopstellingen leer je om deze patronen te herkennen en te doorbreken, zodat je meer vrijheid en verbinding kunt ervaren. Kom werken aan je familiedynamiek en herstel de balans tussen verleden, heden en toekomst. 

 

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
bottom of page