Retreat freedom of

body & mind 

 RETREAT TEXEL
Stress Release & Burn-out Prevention
Te druk om aan jezelf toe te komen? Bij TWIINS kun je terecht voor een compleet verzorgde retreat op het prachtige waddeneiland Texel. Onder professionele begeleiding krijg je de juiste handvatten aangereikt voor een betere blijvende balans tussen lichaam en geest. Je trekt je letterlijk en figuurlijk even terug om te ontspannen en tot rust te komen, omringd door de prachtige natuur op het waddeneiland Texel.
 
Gun jezelf drie dagen totale ontspanning. De yogalessen, trainingen, meditatie, mindfulness en gezonde voeding zorgen ervoor dat je even helemaal tot jezelf komt en volledig ontspannen en opgeladen weer naar huis terugkeert.

"Sometimes you just need a break..

to RELAX and figure things out"

RELAX YOUR BODY

 YOGA

Yoga zorgt er onder andere voor dat je je bewust wordt van dat deel van jou dat ook aandacht verdient. Tijdens de retreat worden verschillende Hatha yogalessen verzorgd. De yoga tijdens de retreat is er op gericht je lichaam sterk en fit te maken en bewust te worden van eventuele spanningen in je lichaam. 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Yoga is een goede manier om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Hoe jij je op de yogamat gedraagt, geeft namelijk een inkijk in je geest. Geef je snel op wanneer je uit balans raakt? Vouw jij jezelf koste wat kost in een moeilijke houding, ook als je daarbij je eigen lichamelijke grenzen moet overschrijden? De kans is groot dat je het gedrag op de mat ook vertoont in het dagelijks leven: je raakt bijvoorbeeld snel ontmoedigd als je iets verkeerd doet, of je ligt ’s avonds met hoofdpijn op de bank, omdat je te veel hebt gegeven. Door het beoefenen van yoga werk je aan het herstel van de balans tussen lichaam en geest.

 

ADEMHALING

Naast yoga wordt er ook aandacht besteed aan de ademhaling. Je leert hoe je met behulp van ademhalingsoefeningen je kunt concentreren op je lichaam. Want wanneer je ademhaling rustig is, is je geest dat ook. 

RELAX YOUR MIND

RUST EN ONTSPANNING

Gedurende de retreat leer je hoe je kunt ontspannen. De trainingen zijn onder andere gericht op het krijgen van inzicht om rust in je hoofd te ervaren en vast te houden in je dagelijkse leven. Door de trainingen leer patronen te herkennen die jou ervan weerhouden deze rust te ervaren.

 

MINDFULNESS EN MEDITATIE

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan mindfulness en meditatie. Je leert om aandacht te geven aan het enige moment dat je hebt, het NU-moment. Aandacht geven met drie karakterisitieken; gerichte aandacht, in het hier en nu, zonder oordeel. Hierdoor ontstaat er ruimte voor veel meer rust en ontspanning.

DETOX

De juiste voeding is een enorme ondersteuning voor een goede balans tussen lichaam en geest. Tijdens de retreat word je verwend met heerlijke, gezonde voeding en inspirerende recepten die jou de juiste energie geven om in balans te blijven. 

 
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Designed by Yetzo © 2016