top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Hotel Texel

Rite of the womb

De Rite van de Baarmoeder is zich aan het verspreiden en daar doen wij aan mee. De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rite of the womb
Rite of the womb

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Hotel Texel, Postweg 134, 1791 JS De Cocksdorp, Nederland

Over het evenement

De rite van de Baarmoeder is zich aan het verspreiden en daar doen wij graag aan mee. De rite van de Baarmoeder is een ceremonie een helend ritueel. De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Bewust of onbewust dragen we verdiet of pijn van onze moeders en grootmoeders of hebben we kwestuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een deel verloren ging. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs. 

De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in een natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een heling, een zegening... een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid, want de baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven. 

VOOR WIE 

➳ De Rite is voor alle vrouwen, dus ook (of juist) als je geen baarmoeder meer hebt. Vrouwen met of zonder kinderwens. Ook wanneer je nog niet menstrueert, ter voorbereiding op je zwangerschap, net na je bevalling of tijdens de overgang.

➳ Maximaal 8 personen

KOSTEN 

➳ 45,- euro inclusief koffie, thee & wat lekkers

Deel dit evenement

bottom of page