top of page

It all begins with that one tiny seed


Natalia van der zalm fotografie

Wat een bevlogen periode was het afgelopen jaar voor mij! Vorig jaar februari heb ik naast TWIINS, ook mijn werkzaamheden als trainer van een Instituut voor persoonlijke ontwikkeling in Amsterdam stilgelegd, vanwege een hele bijzondere verandering in mijn leven. Ik was in blijde verwachting! De zwangerschap verliep voorspoedig maar eindigde helaas in een minder fijne (en dan druk ik me nog zacht uit) bevalling en een pittige start. Moeder worden was voor mij de meest intense transformatie "ever". Ik had tijd, veel rust en afstand nodig zowel fysiek als mentaal. Mijn man, ouders en handjevol vriendinnen hebben mij in deze periode met veel liefde en aandacht ondersteund, waar ik ze enorm dankbaar voor ben.Als vanzelf ontstond er na deze bewogen maanden naast de zorg voor ons vrolijke en gezonde mannetje weer ruimte. Ruimte voor healing en selfcare. Ik onderging onder andere acupunctuur, bracht weer een bezoek aan de voetreflexoloog en besteedde weer aandacht aan het in balans brengen van mijn mentale en lichamelijke welzijn op diverse manieren. Ook ontstond er ruimte voor nieuwe bezigheden. Een idee wat ik al jaren geleden had, borrelde weer opnieuw omhoog. Ik wilde iets doen waar ik blij van werd, wat me energie en inspiratie zou geven en goed te combineren was met het prille moederschap. Ik legde het idee voor aan mijn inspirerende vriendin Valerie Puur zsa zsa zsu, die al jarenlang festivals en evenementen organiseert en het TipiToe Festival was geboren.

Ik ben ervan overtuigd, dat je op verschillende manieren kunt werken aan je eigen ontwikkeling en dat er voor een ieder een vorm van healing en selfcare is, die bij hem of haar past in de fase en ontwikkeling van je leven. Want persoonlijke ontwikkeling is iets dat nooit stopt Met dit festival hoop ik dat je geïnspireerd raakt op verschillende vlakken en dat het je laagdrempelig de kans geeft verschillende vormen en technieken uit te proberen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en selfcare.

Naast alle voorbereidingen van het festival zijn ook de voorbereidingen van najaarsretreats weer in volle gang. Met trots mag ik bekendmaken, dat TWIINS een samenwerking aangaat voor de komende najaarsretreat met Coach en Trainer Sylvia de Vries van Matria. Daarnaast zijn we met nieuwe activiteiten bezig. Heb jij weinig tijd en ruimte in je agenda maar wil je wel opladen, bijkomen en een volledige dag aan jezelf besteden. Dan kun je na de zomer terecht voor "One Day Retreats". "One Day Retreats" met verschillende thema’s. Zo starten we met een "One Day Retreat" speciaal voor vrouwelijke ondernemers. Ook hier gaat TWIINS samenwerkingen aan met andere inspirerende vrouwen. Hierover binnenkort nog veel meer. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen meld je dan aan voor de nieuwsbrief op TWIINS.nl. Liefs

Jeanine

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
bottom of page